Vind uw
Waar

Varen in een salonboot

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: rondvaarten

Welkom aan boord van onze salonboten, wij nodigen u uit om het drukke leven aan de wal te ontsnappen en van de rustgevende omgeving op het water te genieten.

Capaciteit de \\\\\\\"Veerman van Kampen\\\\\\\" binnen 100 zitplaatsen totaal 200
De karakteristieke salonboot de \\\\\\\"Veerman van Kampen\\\\\\\" begroet u ook graag dit jaar weer aan boord, om mee te varen in de prachtige wateren van de unieke IJsseldelta. Menig opvarende heeft de laatste jaren van het stijlvol omgebouwde vrachtschip kunnen genieten van bijzondere feesten, partijen en recreatieve rondvaarten voor individuele en groepsarrangementen.
Wilt u een gezellig verjaardagsfeest, uw bruiloft of een inspirerende vergadering op het water organiseren? Of u voor een lunchbuffet of een uitgebreid diner kiest, wij bieden u alle mogelijkheden. Voor feesten, partijen en groepsarrangementen staat de \\\\\\\"Veerman van Kampen\\\\\\\" u het gehele jaar ter beschikking.
Komt u alleen of met een kleine groep, dan kunt u bij onze rondvaarten inschepen. De eerste rondvaarten beginnen rond half mei met Moederdag. Natuurlijk hebben wij voor de hele zomer een ruim assortiment. Ons gehele rondvaartprogramma kunt u op onze website vinden. Wilt u graag reserveren of onze rondvaartfolder ontvangen, meld u zich dan via onze website aan.

Capaciteit het \\\\\\\"Hendrikje\\\\\\\"totaal 30
Sinds 2009 zijn wij de nieuwe beheerder van het \\\\\\\"Hendrikje\\\\\\\"en hebben al vele leuke tochten met het schip gemaakt. Het schip is in 1926 in Königswinter/Duitsland gebouwd en deed er dienst al postboot. Het straalt nog steeds de charme uit de 20er jaren uit en daarom is het een unieke ervaring om met een kleine groep het natuurgebied IJsseldelta te ontdekken.
Contactinformatie
Telefoon 06-22468538
Straat & nr.: IJsselkade t.h.v. Het van Heutszplein
Stad: Kampen
Website: Website