Vind uw
Waar

Keveruitje

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 60,00

Bedrijfsuitje / Personeelsfeest \\\\\\\"Klassieke Keverrally\\\\\\\"

Bij aankomst bij een landelijke locatie staan diverse fraaie oldtimer Kevers al op u te wachten. Voor de één een leuke herinnering, voor de ander een leuke nieuwe kennismaking, maar voor iedereen een leuke dag! U wordt ontvangen in een prachtig locatie, en na een kopje koffie komen de bekende Volkswagen Kevers al puffend tot leven. De bekende APK test (algemene proef voor Kevers) is alles wat nog in de weg staat van een prachtige dag touren met de populairste auto ooit!

De klassieke Keverrally is een uitdagende puzzelroute door de landschappen van ons kikkerlandje. Met zijn drieën of vieren rijden jullie samen in een nostalgische Kever over landelijke weggetjes, passeren jullie fraaie locaties, worden opdrachten met de kevers uitgevoerd en stop je voor een gezellig terrasje met drankje. TIP: in de zomer lekker touren met één van onze Cabrio\\\\\\\'s. Het dak gaat eraf!

Naast de heerlijke rijbeleving, rijden jullie natuurlijk niet zomaar rond. Onderweg moet de puzzelroute gereden worden, vragen beantwoord en behendigheidsproeven afgelegd worden. Een leuke groepsfoto mag daarbij natuurlijk niet ontbreken!

Gezelligheid kent geen tijd, en moe ge(st)reden arriveren jullie dan ook na enkele uren pas weer op de thuisbasis. De fijnproevers kunnen aansluitend kiezen voor een heerlijk diner, maar een afsluitende borrel is ook erg gezellig...

Geschikt voor groepen van 12 tot 200 personen; en vergeet vooral je fototoestel niet!TIP: de Klassieke Keverrally is ook in te zetten als “proeverij route”, waarbij u diverse proeverij locaties aandoet (wijngaard met proeverij, aspergeboer met proeverij, ijsboerderij met proeverij)
AVONDTIP: een leuk 60\\\\\\\'s feest of 70\\\\\\\'s feest!
GROEN: Dit programma is \\\\\\\"groen\\\\\\\". Showtime compenseert de CO-2 uitstoot met investeringen in groene projecten.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon Showtime (locatie: Restaurant
Straat & nr.: Holterweg 20
Stad: Markelo
Website: Website