Vind uw
Waar

Limousine dropping

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 45,00

Bedrijfsuitje / Personeelsuitje “Limousine Dropping”

Het neusje van de zalm, of toch niet? Jullie maken je op voor een programma vol luxe, glitter & glamour. We ontvangen jullie op een stijlvolle locatie, en dan rijdt ook nog eens een indrukwekkende limousine voor. Wordt het allemaal nog luxer? We maken een leuke groepsfoto, en onze chauffeur opent de deuren van de 8,5 meter lange limousine. De champagne wordt ontkurkt, en met zijn achten aan boord beginnen jullie een luxueuze route per limousine! Wat een lol en luxe…


Of is het allemaal bedrog? Na een rit van 10 minuten stopt de limousine namelijk midden in het bos en worden jullie abrupt gedropt door de chauffeur. Uuuh: is dit nu een VIP behandeling? \\\"GPS your Route” en met behulp van moderne GPS toestellen moeten jullie een puzzelroute wandelen en diverse checkpoints zien te ontdekken. Bij elk checkpoint vindt iets leuks plaat zoals boogschieten, VIP opdrachten oplossen, wolkenkrabbers bouwen, het geld spel, raadsels en diverse VIP vragen… Welk team scoort zo de meeste punten?

Tip: dit programma is ook erg leuk als avond dropping in het najaar!


Voor iedereen (jong, oud, man & vrouw) geschikt en volop plezier! Na een enerverend programma bereiken jullie wederom de startlocatie. Welk team mag de champagne nogmaals ontkurken en wordt winnaar van de Limousine Dropping?


TIP: Mag het nog luxer? Kies dan voor een helikopter dropping!
GROEN: Dit programma is \\\"groen\\\". Showtime compenseert de CO-2 uitstoot met investeringen in groene projecten.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon Showtime (locatie: Restaurant
Straat & nr.: Holterweg 20
Stad: Markelo
Website: Website