Vind uw
Waar

Tour de boer

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje

Toeren met een oldtimer door het Twentse Landschap. Genieten van de prachtige omgeving, ongekende gastvrijheid en proeven van pure producten. Dit zijn de ingrediënten van een onvergetelijke middag op Het Landgoed van Nederland georganiseerd door Hulsbeek Events. In plaats van een oldtimer bus kunt u de tocht ook maken met uw eigen auto of fiets.

Programma:
U gaat zich verplaatsen met een eigen auto, fiets of optioneel met een traditionele oldtimerbus, scooter, solex, TukTuk of Kever Cabrio door de prachtige Twentse omgeving. Onderweg brengt u een bezoek aan één van de verschillende boeren met ieder hun eigen passie en verhaal. Uiteraard krijgt u bij deze boer een lekkernij aangeboden van “eigen bodem”.
Vertrek- en eindpunt is in principe in de Twentse omgeving (Overijssel). In overleg is het ook mogelijk om te vertrekken vanaf andere locaties. Daarnaast beschikken we over verschillende accommodaties voor een afsluiting met heerlijke barbecue, buffet of diner. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Rally in Boergondische sferen

Om bij de boerenlandgoederen te komen dienst u de navigatie opdrachten uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan bolletje-pijltje, foto en blinde vlek opdrachten. Een uitdagende manier van verplaatsen, waarbij ook een competatief element kan worden toegevoegd. Wie kan in zo min mogelijk kilometers op de plaats van bestemming komen?

De Boergondische Landgoederen in Twente zijn talrijk en leuk om te bezoeken. Hierbij kunt u denken aan; aardbeien plukken op een fruitboerderij, asperge steken, wijnproeven op een wijnlandgoed, rondleiding vleesboerderij, kaasmakerij, demonstratie schapendrijven bij de schaapskooi, appels plukken voor biologische appelsap, fruitlikeur proeven, etc.

Arrangement A \\\"Tour de Boer\\\"
Kosten ( 2-3 uur durend )
€ 24,50 per persoon exclusief 19% btw op basis van minimaal 30 personen.
Bij de prijs inbegrepen:

��voorbereiding en organisatie

��begeleiding

��rally door Twentse omgeving met eigen auto of fiets

��bezoek boeren bedrijf

��lekkernijen van “twentse bodem”

Opmerkingen:
Optioneel in plaats van eigen vervoermiddel (beschikbaarheid op aanvraag);


��Scooter vanaf € 32,50 per persoon exclusief btw

��Oldtimer bus vanaf € 45,- per persoon exclusief btw

��Tandem € 39,- per persoon exclusief btw

��Solex, € 49- per persoon exclusief btw

��TukTuk € 59,- per persoon exclusief btw

��Segway € 79,- per persoon exclusief btw

��Oldtimer Kever Cabrio vanaf € 99,- per persoon exclusief btw


Afhankelijk van uw vertreklocatie wordt de route uitgestippeld en een keuze gemaakt uit de verschillende boeren bedrijven.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon
Straat & nr.: Oude Almeloseweg 11
Stad: Oldenzaal
Website: Website