Vind uw
Waar

360 graden Amersfoort

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bezienswaardigheden

Amersfoort, de stad met die mooie middeleeuwse binnenstad, Onze Lieve Vrouwetoren, Koppelpoort, Muurhuizen, de Hof? “Zeker ken ik die”, denkt u. Weet u het zeker? Bent u al eens op Landgoed Schothorst geweest? Kent u het Heiligenbergerbeekpad?

Was u al eens bij het Belgenmonument of in het Moerasgebied Hooglandsedijk? Hebt u ooit gevoeld aan de bast van de mammoetboom in Birkhoven of in de Tertulia gekeken?

Ooit gehoord van de Juliusput, de prille natuur in Bloeidaal opgesnoven of oog in oog gestaan met reeën in Groot Stoutenburg?

Amersfoort is zoveel meer! Het is een stad met inderdaad een schitterende middeleeuwse binnenstad, maar ook met markante nieuwbouwwijken zoals het vermaarde Kattenbroek. Een stad omgeven door zeven buurgemeenten en de karakteristieke landschappen van de Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse Vallei en Eemland. Een stad middenin het groene land, Groenste Stad van Europa en 750 jaar jong.  

Hebt u ook altijd al eens op een andere manier naar Amersfoort en haar landelijke omgeving willen kijken? De wandelgids 360° Amersfoort biedt u de kans Amersfoort wandelend van binnenuit en buitenom te ontdekken!

 

360° Amersfoort bevat zeven wandelroutes. Zes daarvan belichten ieder een deel van de stad en het omliggende gebied. Samen vormen deze zes een bijzondere zevende wandeling: de Omtrek van Amersfoort, een 73,5 kilometer lange wandeling langs de grens van Amersfoort. Niet schrikken! Ook u kunt die aan! De Omtrek en ook de andere zes routes kunnen op maat worden ingekort. Handige informatie hierover is in het boek opgenomen. En hebt u een keer geen zin om te wandelen? Zelfs thuisblijvers zullen na het bekijken van de vele kleurenfoto’s in het boek moeten beamen dat zij iets moois hebben beleefd.


360° Amersfoort. Zie de stad eens van de andere kant!

De gids is te koop of te bestellen bij boekhandels en VVV-kantoren, maar ook bij  uitgever of webwinkel.
ISBN 978-90-5881-409-8
192 pagina\\\'s
€ 12,50Contactinformatie
Telefoon
Straat & nr.: Leonardo Da Vincistraat 10
Stad: Amersfoort
Website: Website