Vind uw
Waar

Jachthaven de eerste aanleg

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje

Jachthaven De Eerste Aanleg ligt in één van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland. De haven is vrij van golfslag en staat in open verbinding met de Loosdrechtse Plassen, de Vecht en ligt vlak naast natuurgebied de Kievietsbuurt. Een prachtig gebied voor iedereen. U kunt hier heerlijk zwemmen en vissen vanaf de wal of vanuit één van onze boten (voor het vissen hebben wij dagvergunningen beschikbaar). Voor scholen en visverenigingen hebben wij speciale groepsarrangementen. U bereikt ons makkelijk per auto. Familie van Vliet verwelkomt haar gasten in de gezellige haven waar de mensen elkaar kennen en waar de havenmeester dag en nacht aanwezig is.

Er zijn ±150 ligplaatsen voor boten en diverse woonarken. Voor klein onderhoud aan uw boot kunt u ook bij ons terrecht. Toilet/douche gebouw, electriciteit en water zijn aanwezig. Tevens beschikken wij over een gezellige partyzaal voor al u feesten en partijen.

Jachthaven De Eerste Aanleg verhuurt sinds vele jaren boten, waarmee u kunt genieten van de mooie Loosdrechtse Plassen en de Vecht. In de haven liggen een groot aantal roei-en motorboten, uitermate geschikt voor vissen en recreatief gebruik. Voor gezelschappen van 8, 10 en 12 personen hebben we grotere boten. Verder kunt u ook de Loosdrechtse plassen verkennen in een 1- of 2 persoons kano, of een Canadese kano.
Tevens zijn verkrijgbaar: zwemvesten, plassenkaarten en visvergunningen.Contactinformatie
Telefoon 0346-261813
Straat & nr.: Scheendijk 7
Stad: Breukelen
Website: Website