Vind uw
Waar

Danne dagen met opening danne ateliers

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: evenement

Er is van alles te zien en te beleven in de Danne ateliers in het eerste weekend van november. De ateliers zijn sinds kort in de oude Vijverhof gehuisvest. Die verhuizing vormt reden genoeg om de Danne dagen te organiseren. Zeker omdat de ateliers nu inmiddels 28 kunstenaars en creatievelingen herbergen. Er valt dus veel nieuws en ouds te ontdekken.
Van moderne schilderijen tot barokke beeldende kunst. Van handgemaakte lederen tassen tot opgeknapte meubeltjes. Van creatieve knutsel- en schilder workshops voor kinderen tot eigentijdse handwerkcreaties voor volwassenen. Daarnaast doen een gitaarbouwer, een fotograaf, een sieradenmaakster en talloze andere bevlogen vrije geesten van zich spreken. Omdat er ook gast-kunstenaars worden uitgenodigd is het totale aanbod zeer divers.
Naast kunstenaars en creatievelingen bieden de ateliers onderdak aan de speelotheek, vertoont een aikido meester er zijn kunsten en worden er voetreflexmassages gegeven. Er is een ruilbibliotheek, waar gelezen boeken kunnen worden omgewisseld voor nog niet gelezen boeken. Ook deze ingrediënten hebben een plaatsjeop de Danne dagen.

De Danne dagen zijn natuurlijk niet af zonder smakelijke hapjes en sfeervolle live muziek. Vandaar dat de Corvedos weer acte de présence zullen geven. Daarnaast is er een optreden van niemand minder dan Michael Garvin. Deze in Nashville opererende songwriter heeft 22 nummer-één-hits op zijn naam staan waaronder 'Waiting for tonight' van Jennifer Lopez en 'Never give up on a good thing' van George Benson.

De Danne dagen staan vol van bijzonder vertier voor jong en oud, voor kunstliefhebbers en cultuurminnaars. Met het oog op de komende feestdagen is de inspiratie een mooi cadeau op zich. Er wordt nog gewerkt aan de spetterende opening op zaterdag om 15.00 uur. Daarover volgt later meer. De entree is gratis. Voor diverse activiteiten wordt een kleine bijdrage worden gevraagd.Contactinformatie
Telefoon
Straat & nr.: Domineeslaantje 2
Stad: Breukelen
Website: Website
Start: 01/11/2014
Eind: 02/11/2014