Vind uw
Waar

Boerensport in de wei

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 6,00

Wilt u uw collega of uw tante wel eens in actie op de trekker zien? Of op klompen? Dat kan bij Valleisport! Op het Woudenbergse platteland in hartje Nederland kunt u terecht voor een actief en compleet dagje uit op de boerderij. Ver weg van de massa, met aandacht voor uw groep.

Het wei-gevoel
Boerensport in de wei is bijzonder geschikt als bedrijfsuitje. Teambuilding in de praktijk, voor het echte wei-gevoel! Voor groepen van 10 tot 50 personen.

Boerensport
Na de koffie/thee en koeienvlaai met z’n allen op de wagen en met de trekker naar de wei. Daar gaan de teams het tegen elkaar opnemen bij zes echte boerensporten zoals trekker rijden, heiningpaal slaan, hooibaal stapelen, touwtrekken, klompenrace en vlotten bouwen. Het hele programma duurt 2 à 2,5 uur. Natuurlijk is er voor het beste boerenteam een leuke prijs te winnen.


Eten & drinken
Na zo\\\'n sportief programma bent u wel toe aan iets lekkers. Een boerenborrel of een heerlijke barbecue met ijs van de boer toe en een kopje koffie of thee als afsluiting.
Bij Valleisport zijn drankjes allemaal bij de prijs inbegrepen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Arrangement
13.30 uur ontvangst met koffie/thee en koeienvlaai
14.00 uur Boerensport in de wei
16.00 uur drankje (fris/bier/wijn) en prijsuitreiking
16.30 uur afsluiting

Prijs: 30,00 euro per persoon incl. BTW.
Eventueel met aansluitend barbecue: 55,00 euro pp incl. BTW

Open: Ma, Di, Wo, Do, Vr, Za, | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 033-2861801
Straat & nr.: Zegheweg 49
Stad: Woudenberg
Website: Website