Vind uw
Waar

Jeanot\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s finest a dance

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: evenement
vanaf: € 10,00

JEANOTs FINEST
A DANCE, CLUB, TRANCE &, DANCE CLASSICS PARTY (no disco!!!) BY SWINGSTEESJUN @ WISSENKERKE IN AMSTERDAM


25 oktober organiseert Swingsteesjun Jeanot\\\\\\\'s Finest, een avond om heerlijk uit je dak te gaan met een dynamische en swingende mix van Dance, Trance, Latin Dance, House, Club Classics, Dance Classics en todays upbeat top40 hits (no disco). Resident deejees op deze avond zijn DJeff Goodheart, DJ Wally en Het Beatgenootschap. DJeff Goodheart en het Beatgenootschap draaien al sinds 2007 bij Swingsteesjun. DJ Wally [Walter Ravensberg] draait sinds voorjaar 2014 voor Swingsteesjun.
Voor de beste routebeschrijving check onze website.

OPEN
21:30 - 02:00 uur

TICKETS
10,- In de voorverkoop bij  , primera winkels en op de avond zelf tot 22.00 uur. Daarna 12,50.


ADDRES
Barjasweg 11,
1043CM
Amsterdam


MORE INFO / QUESTIONS
Kijk op  of bel organisator William Appelman op 06 1893 8260 of kijk op 

ABOUT WISSENKERKE
Wissenkerke-Sloterdijk is een intieme en sfeervolle party locatie voor zon 175 gasten. Door de weeks is dit een restaurant, deze avond gaan wij hier los.

PARKING
100% Gratis parkeren voor de deur. LET OP: Voor route planning; rij op Barajasweg 11. Ga daar het korte zijstraatje in, zie deze gedetailleerde plattegrond:
Wissenkerke ligt vlakbij de A10 en de N200, Aldaar vindt je het gebouw \\\"Orly Centre\". De ingang is beneden aan de achterzijde in de hoek van het gebouw, dus niet aan officiële adres (Radarweg).

OPENBAAR VERVOER / PUBLIC TRANSPORT
Slechts 1 minuut lopen vanaf NS-station Sloterdijk, dus super goed bereikbaar.
Loop vanuit de voorkant van het NS-Station 150m zuidelijk op de Radarweg (richting N200/ Geuzenveld). Rechts zie je het gebouw \"Orly Centre\\\\\". Ga links om langs het gebouw de trap af. Direct rechts is Wissenkerke. .
Rond 1:55u gaan de laatste directe treinen naar Haarlem CS, Alkmaar, Zaanstad en Amsterdam CS. Voor richting Leiden zou je al rond 1.00 uur weg moeten, dus minder ideaal. Check altijd


** OVER JEANOT\'S FINEST BY SWINGSTEESJUN
Zomer 2014 is Swingsteesjun gestart met Dance, Club en Trance feesten onder de naam \"Jeanot\'s Finest\". Jeanot is vaste gast en groot liefhebster van deze genres. Voorwaarde is dat het goed klinkt, swingt en dat ze geregeld uit haar dak kan gaan. Aldus de basics en wat je kan verwachten op deze avond. OpSwingsteesjun\'s Spotify heeft Jeanot haar favorieten lijst, dus om een beter gevoel te krijgen van deze avond beluister je deze lijst. Op deze swingparties worden geen 70s, 80s, 90s disco muziek gedraaid.


WAT VOORAF GING
In 2009, 2010 en 2011 hebben we een aantal legendarische Dance Parties gehad in o.a. Riche aan Zee, Snow Planet en Claus Event Center. Toen deden we dat in combinatie met een 2e area van Disco & Dance Classics. Dus twee areas op één groot feest. Deze grotere feesten met drie a vier honderd gasten komen zo nu en dan terug. Jeanot Finest is één area met zo\'n 125 tot 200 bezoekers.

Swingsteesjun is een bruisend dansfeest voor 30up, 40up, 50up. Lekker ongedwongen dansen en ontmoeten in een intieme ambiance. Wees welkom en heb plezier op de beste danshits.
We hopen je maandelijks te zien in Haarlem of Amsterdam. Blijf op de hoogte. Ontvang je al de nieuwbriefContactinformatie
Telefoon 023 3020206
Straat & nr.: Barjasweg 11
Stad: Wissenkerke
Website: Website
Start: 25/10/2014
Eind: 26/10/2014