Vind uw
Waar

Kook en Proefstudio Den Haag

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 19,50

Onze kook en proefstudio ligt in de wijk Mariahoeve, centraal tussen Den Haag centrum en Leidschendam-Voorburg-Wassenaar, nabij openbaar vervoer en alle uitvalswegen met vrij parkeren voor de deur.

Mijn passie is kookkennis en wijnkennis samen met mijn collega\\\'s o p informele wijze door te geven. De bij ons aangesloten collega\\\'s zijn zeer divers. Wat dacht u van onze ervaren wijndocenten en vinologen die u op informele wijze wegwijs maken in de wereld van de wijn. Wijnproeverijen zijn mogelijk vanaf Euro 19,50 per persoon. U kunt bijvoorbeeld kookles krijgen op sterren niveau van Harry Visbeen, een sterrenchef met naam. Ook onze Indokok is zeer in trek. In samenwerking met het wijninstituut hebben wij de cursus Koken naar wijn ontwikkeld. Hierin leren wij u meer over wijn en spijs combineren. Mogelijkheden te over! Samen koken en samen tafelen is mogelijk vanaf Euro 50,00 per persoon met een minimum van 8 personen en een maximum van 32 personen.

U kunt bij ons ook terecht voor catering, bedrijfsborrels en thuisdiners.

Nieuwschierig geworden? Bekijk onze website, u kunt mij bellen voor informatie, boekingen of een afspraak ter bezichtiging van de proefstudio. Mailen kan ook via mail.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 070 3222327
Straat & nr.: Haverkamp 222
Stad: Den Haag
Website: Website