Vind uw
Waar

Zandsculpturen bouwen in het zonnetje?

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje

Zandsculpturen Bouwen heeft een hoge fun factor en is een fantastische leerervaring!

Het is nog leuker wanneer een professional je de kneepjes van het vak leert. Het doel van onze creatieve zandsculptuur teamtraining is het stimuleren van teamdynamiek. Samenwerking is essentieel tijdens de realisatie van een zandsculptuur. Het samenwerkingsproces voltrekt zich nagenoeg intuïtief. De teamleden gebruiken bijna spelenderwijs elkaars kwaliteiten en capaciteiten om de opdracht te volbrengen.

Samenwerking, creativiteit en plezier zijn de ingrediënten voor deze dynamische groepsactiviteit van circa 2,5 uur. Elke teamlid stimuleert de ander en juist deze synergie leidt tot een verrassend groepsresultaat. Een belevenis waar men trots op is en die men zich zal blijven herinneren!

Sand Gallery Kijkduin
De Zandacademie verzorgt programma’s Zandsculpturen Bouwen® in haar indoor- en outdoorlocatie de Sand Gallery bij het NH Atlantic Den Haag te Kijkduin. Op steenworp afstand van het strand, midden in de duinen kunt u naar hartenlust zandsculpturen bouwen. Bij mooi weer in de prachtig gelegen tuin van het hotel en bij minder mooi weer in de volledig nieuw ingerichte binnenlocatie. De inspirerende inrichting en sfeer van de nieuwe Sand Gallery leent zich uitstekend voor een programma vol dynamiek en diepgang.

Zandacademie op locatie
Onze programma’s kunnen wij op elke gewenste locatie in Nederland en daarbuiten uitvoeren. Wij zorgen voor de professionals, de aan- en afvoer van speciaal sculptuurzand, inclusief alle materialen. Vraag naar onze prefered locations door heel Nederland.

Openingstijden
De indoorlocatie van de Zandacademie is het gehele jaar 7 dagen per week geopend. De aanvangstijd van het programma wordt in overleg met de opdrachtgever vastgesteld.

Prijzen
Een programma Zandsculpturen Bouwen kost € 35,00 per persoon (minimale groepsgrootte is 15 personen).Contactinformatie
Telefoon 070-3067160
Straat & nr.: Nieuwe Parklaan 17
Stad: Den Haag
Website: Website