Vind uw
Waar

Huiskamervoorstelling van Theatergroep Vrij

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: theaters
vanaf: € 150,00

Een theatervoorstelling in uw huiskamer.

Theatergroep Vrij uit Maassluis speelt de korte relatiekomedie ‘Lidwina’.
Een voorstelling die speciaal gemaakt is voor kleinschalige party’s, uw diner in een restaurant of gewoon in de huiskamer bij u thuis. Gedurende ca 25 minuten worden uw gasten op komische wijze geconfronteerd met een voor velen herkenbare situatie. ‘Lidwina\' is zeer geschikt om bijvoorbeeld gespeeld te worden op een ‘zoveeljarig’-huwelijksfeest.

Theatergroep Vrij heeft met haar voorstelling diverse prijzen op festivals in o.a. Amsterdam, Delft en Vlaardingen gewonnen. Enkele reacties van \'huiskamerbezoekers\' vind u op de site.

In het kort
Carla en Coen lijden aan een uit uitgeblust huwelijksleven en doen alles om hun relatie nieuw leven in te blazen. Sinds kort volgen zij de kostbare TantalusTherapie. Lidwina is hun therapeute. Zij volgt haar cliënten op afstand, laat ze verslag uitbrengen en stuurt de rekening.

Meer informatie
over de mogelijkheden, het reserveren van een voorstelling van ‘Lidwina’ bij u thuis of tijdens uw diner of over meerdere activiteiten vanTheatergroep Vrij kunt u ons mailen!Contactinformatie
Telefoon 06 41 203 202
Straat & nr.:
Stad: Maassluis
Website: Website