Vind uw
Waar

The Japanese Watergarden

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: tuinen

Sprankelende watervallen, kronkelende kreekjes, robuuste natuurstenen, kleurrijke vissen, exotische bloemen en bomen. Het zijn maar enkele voorbeelden van de overweldigende Japanse natuur en cultuur, die te zien zijn in de unieke Japanese Watergarden in het Westlandse Naaldwijk.

In een modern glazen kassencomplex is een wereld gecreëerd, waarin water, stenen en groen de drie basiselementen vormen. Een keur aan Bonsaibomen, een breed assortiment azalea\\\'s, verschillende bamboesoorten en prachtige uitheemse bloemen zorgen voor een schitterend decor tijdens een bezoek aan dit stukje Japan in Nederland.

De tuinarchitectuur staat centraal en een deel van het complex is ingericht met Japanse voorbeeldtuinen. De Japanse tuin ziet er elke maand weer anders uit. In tegenstelling tot de verschillende buitentuinen, is The Japanese Watergarden jaarrond open en kan de wisseling van de seizoenen door de bezoeker nauwlettend gevolgd worden.

Ontdek de wondere wereld van rust en harmonie, van natuurschoon en Japanse cultuur, telkens weer.

Ook voor al uw feesten en partijen hebben wij prachtige ruimtes.

Kom ook eens langs voor een heerlijke lunch! We hebben een uitgebreide menukaart met verschillende soorten soepen, broodjes, tosti\\\'s en salades.

Entree: Gratis entree van dinsdag t/m zaterdag (zon- en feestdagen € 2,00)
We zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.Contactinformatie
Telefoon 0174-614600
Straat & nr.: Grote Woerdlaan 38
Stad: Naaldwijk
Website: Website