Vind uw
Waar

Kitesurfen op de Brouwersdam

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: watersport
vanaf: € 99,00

Onze Kitesurfschool bevindt zich op het strand van de Brouwersdam op de grens tussen Zuid-Holland en Zeeland. Dit is de ideale locatie om te (leren) kitesurfen, maar ook om een van de andere strandsporten als Kite-buggyen of Blokarten te proberen.

Wij streven ernaar om altijd topkwaliteit lessen te geven. Daarom is onze school aangesloten bij twee Kitesurf-keurmerken, het IKO en het VDWS. Onze kitesurfschool onderscheidt zich door zijn unieke les-locatie, en de enthousiaste leraren.

Kitesurfen is een populaire sport en niet voor niks! Het is een sport waarbij je met grote snelheid over het water kunt scheren, en enorme sprongen mee kunt maken, en dit alles in een natuurlijke omgeving. Dit maakt de sport enorm gaaf om te doen, en gezond voor lichaam en geest.

Beginners cursus
Na het volgen van een 2-daagse cursus zal een gemiddelde beginner voldoende kennis en controle aangeleerd hebben om op een zelfstandige manier verder te kunnen oefenen. Na het volgen van deze cursus wordt er samen met de leraar een evaluatie gemaakt wat voor jou de beste vervolgstappen zijn en waar en hoe je het beste verder kunt oefenen. Tevens zal de aandacht die er gegeven is aan theorie en uitleg je behoeden voor de grootste beginnersfouten.

1-daagse cursus kost € 99,00 per persoon
2-daagse cursus kost € 199,00 per persoon

Het kitesurfen is mogelijk van april t/m eind oktober

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: mei t/m septemberContactinformatie
Telefoon 06-81144651
Straat & nr.:
Stad: Ouddorp
Website: Website