Vind uw
Waar

Kitesurfschool element

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: strand
vanaf: € 30,00

Kitesurfschool Element geeft Kitesurfles en clinics, powerkite cursussen en kitebuggy cursussen. Wij zorgen voor een actieve dag uit in de natuur, geschikt voor jong en oud. Ook kunt u prima bij ons terecht met bijvoorbeeld uw bedrijfsuitjes.

Kitesurfen is een mooie sport waar je veel kanten mee op kan. Je kan rustig cruisen met lichte wind, de golven in gaan op je wave board of skyhigh de lucht in vliegen met harde wind.

Iedereen kan leren kitesurfen. De laatste jaren zijn de materialen veel veiliger en betaalbaarder geworden, waardoor de sport nu voor iedereen toegankelijk is geworden.

Naast veilig materiaal is het wel heel belangrijk om zo compleet mogelijk les te krijgen, met alle aandacht voor veiligheid, zelfredzaamheid, weersomstandigheden en alle andere dingen die erbij komen kijken om zelf verantwoord het water op te gaan.

Bij Kiteschool Element geven we les volgens een zorgvuldig opgebouwde methodiek, welke we in de loop der jaren lesgeven hebben ontwikkeld binnen de standaarden van IKO en VDWS.
Alle lessen worden door ervaren en gecertificeerde instructeurs verzorgd. De lessen worden altijd aangepast op beginniveau en leercurve zodat iedereen op zijn eigen tempo kan leren kitesurfen. Er word tijdends de les ook altijd gebruik gemaakt van de nieuwste materialen.

Powerkiten is zeer geschikt voor groeps- bedrijfs- familie- en schooluitjes. De clinic kan plaatsvinden op een strand bij u in de buurt. Het is een ideale kennismaking met de kitesport en is een leuk en sportief dagje uit voor jong en oud.

Tijdens de clinic leer je een kite besturen en de benodigde veiligheidsmaatregelen die er komen kijken bij het powerkiten. Ook kijken we naar weersomstandigheden en wat je verder allemaal met een kite kan doen.

Met een kitebuggy kan je in hoge snelheid over het strand scheuren of comfortabel cruisen op een rustige zonnige dag. Dit is een leuk groeps- familie- of bedrijfs uitje in de natuur.

Tijdens de clinic leer je een kite te controleren, de nodige theorie over de verschillende weersomstandigheden en veiligheidsmaatregelen, en daarna ga je gelijk met een buggy aan de slag. Iedereen krijgt een helm ter beschikking.Open: Alle dagen geopend | Seizoen: maart t/m novemberContactinformatie
Telefoon 06-43234103
Straat & nr.: Noordweg 1
Stad: Ouddorp
Website: Website