Vind uw
Waar

Grootste indoor-kartbaan van Europa!

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: karten
Gratis toegang

Van Der Ende Racing Inn is de ideale bestemming voor een dagje uit. Bij ons vindt u de mooiste, langste en meest spectaculaire indoor kartbaan van Europa. Het 1,3 kilometer lange circuit wordt gebruikt voor karts en voor minibikes. Maar niet alleen snelheidsduivels beleven in Poeldijk een paar fantastische uren. Ook liefhebbers van darts, poolbiljart en videogames zijn bij ons partycentrum aan het juiste adres. En met een lekker drankje in ons café en een goede hap in ons eigen restaurant kan uw dagje of avondje uit niet meer stuk.

Onze kartbaan is maar liefst 1,3 kilometer lang, telt drie bruggen en meer dan 25 bochten. Met een minimale breedte van 5 meter zijn er bovendien voldoende inhaalmogelijkheden. Dit alles maakt ons circuit tot een van de leukste en snelste kartbanen in Nederland.

U kunt bij ons kiezen voor verschillende mogelijkheden. Van een losse heat van tien minuten tot racen met een wedstrijdelement of zelfs een Endurance Race van 1 of 2 uur’.

 

ARRANGEMENTEN

De kart arrangementen kunt u vanaf 12 personen boeken. Onze baancapaciteit is maximaal 20 karts per heat. Bij grotere gezelschappen wordt de groep in meerdere groepen gesplitst.

Losse heat (€ 13,- p.p.)
Iedere deelnemer rijdt één heat van 10 minuten. Na de heat krijgt iedereen een uitdraai met de rondetijden van alle deelnemers. Indien gewenst, kunt u voor uw gezelschap de gehele baan afhuren.

Voor groepen vanaf 12 personen is het gebruikelijk en erg leuk om een wedstrijd te organiseren. U kunt kiezen voor een Grand Prix of een Mini Grand Prix. Gezelschappen vanaf 21 personen splitsen wij op in twee groepen. Na de kwalificatie rijden de snelste deelnemers een halve finale of direct een finale.

Mini Grand Prix (€ 32,- p.p.)
De deelnemers rijden eerst een 10 minuten durende kwalificatie. Na deze eerste heat kunt u een pauze inlassen voor een koud en/of warm hapje. Na de pauze gaan alle ‘coureurs’ van het gezelschap de finale rijden, deze duurt 12 minuten. Na de finale is er een heuse prijsuitreiking inclusief bekers en champagne.

Grand Prix (€ 45,- p.p.)
Ook bij de Grand Prix rijden de deelnemers eerst een kwalificatie. Daarna vindt de halve finale plaats van 10 minuten en daarna pas de echte finale van 12 minuten. Ook hier is het een goed idee om na de kwalificatie en de halve finale een pauze in te lassen. Uiteindelijk staat er voor de winnaars van de Grand Prix een officiële prijsuitreiking met bekers en champagne te wachten.

Karten maakt hongerig en dus is het een prima idee om na afloop met uw gezelschap te genieten van een heerlijk dinerarrangement. Dan kunnen de gasten onder het genot van een hapje en een drankje hun ervaringen in de kart nog eens uitgebreid bespreken.

Halfuursrace (€ 45,- p.p.)
Na een kwalificatie van 6 minuten beginnen de deelnemers aan een race van een half uur. De ½ uurs-race kan individueel worden verreden (dan zijn er geen pitstops) of met een team van 2 personen.
De eindstrijd begint als een ware Formule 1 wedstrijd: een startopstelling op basis van de kwalificatie en met echte startlichten.
Na 30 minuten wordt de winnaar, degene die de meeste ronden heeft afgelegd, afgevlagd. De drie beste deelnemers/deelnemende teams krijgen vervolgens een officiële huldiging op het grote podium, compleet met bekers en champagne.
Wanneer u met teams gaat racen, moeten de deelnemers een pitstop maken om van bestuurder te wisselen. Dat maakt de race nog eens extra spannend!

Van Der Ende Racing Inn Halfuurs-challenge (€ 33,- p.p. of gratis!)
Iedere woensdagavond om 20.00 uur kunt u de strijd aangaan met andere raceliefhebbers. Dan organiseren wij onze wekelijkse, spectaculaire halfuursrace. Voor € 33,- rijdt u eerst een kwalificatie van zes minuten en daarna mag u een half uur lang de motor laten ronken. Komt u als eerste over de streep? Naast een fraaie beker en een fles champagne krijgt u ook nog eens de kans om de week daarop gratis uw titel te verdedigen. Gaat u deze uitdaging aan?

1 uurs of 2 uurs-race (1 uurs-race € 1700,- of 2 uurs-race € 2800,-)
Na een kwalificatie van 6 minuten beginnen de deelnemers aan een race van één uur of twee uur. De 1- en 2 uurs-races worden altijd in team verband gereden. De eindstrijd begint als een ware Formule 1 wedstrijd: een startopstelling op basis van de kwalificatie en met echte startlichten.

Na 60 of 120 minuten wordt de winnaar, het team die de meeste ronden heeft afgelegd, afgevlagd. De drie beste teams krijgen vervolgens een officiële huldiging op het grote podium, compleet met bekers en champagne.

Omdat u met meerdere personen in één team racet, moeten de deelnemers regelmatig een pitstop maken om van bestuurder te wisselen. Dat maakt de race nog eens extra spannend!

Bij een 1 uurs-race bestaan de teams uit maximaal vier personen en bij een 2 uurs-race uit maximaal acht personen. Er kunnen maximaal 20 teams tegelijk om de titel strijden.

Onbeperkt karten (€ 35,- p.p.)
Op feestdagen is het wel heel aantrekkelijk om te komen karten. Voor € 35 kunt u van 12.00 tot 22.00 uur (soms vanaf 14.00 uur) zoveel rondes racen als u maar wilt. Deze bijzondere actie geldt op alle feestdagen zoals carnavalszondag, tweede paasdag, hemelvaartsdag, tweede pinksterdag, vaderdag, sinterklaas en oudejaarsdag. En in de zomermaanden zijn er ook nog eens twee dagen waarop u onbeperkt kunt karten. Houdt u daarvoor onze website in de gaten.

 

 

We zijn niet alleen Europa\\\'s grootste indoorkartbaan maar nu ook Nederlands grootste indoorlasergame!!

Vergeet uw X-box of playstation! Voor de echte battle spanning moet u vanaf nu in Poeldijk zijn! 

De nieuwe Lasergame arena is uitdagender dan dat u met paintball zult ervaren. 
U waant zich in een donkere, oude, verlaten haven. De “haven” bestaat uit een groot mysterieus doolhof met grandioze geluids-, rook- en lichteffecten.
Er wordt bij Van der Ende Racing Inn gespeeld met de laatste evolutie van de LaserMaxx game vesten en geweren. U kunt een echt gevecht uitvechten doordat iedere ploeg met een aparte kleur laserstraal schiet! Dit tot een maximaal van 6 verschillende groepen! 
De arena is volledig uitgerust met landmijnen en extra features. Zodat u niet alleen met een geweer kunt schieten, maar ook met heuse mitrailleurs! Na de game krijgt iedereen een uitdraai met de statistieken van alle deelnemers. Onze capaciteit is maximaal 20 personen per game. (minimale lengte 1.30m)

 

Lasergamen is de perfecte invulling van o.a. familiedagen, personeelsfeesten, verjaardagspartijtjes en vrijgezellenparty’s.

ARRANGEMENTEN

Lasergame (€ 9,- p.p.)

Iedere deelnemer speelt een game van 12 minuten.

Actie: nu 3 games voor totaal € 24,- of 2 games en 1 heat karten voor maar € 28,-!!

Kinderpartijtje (€ 19,50 p.p.)
De kinderen kunnen van af 6 personen een speciaal arrangement beleven van 2 keer 12 minuten lasergamen, een patatje met een frikadel of kroket en een drankje naar keuze voor een actie prijs van maar € 19,50 per kleintje. (minimale lengte 1.30m)
Kinderpartijtje MIX! Karten en Lasergamen (€ 19,50 p.p.)
Alle kinderen gaan dan 1 keer 12 minuten lasergamen én 1 keer 7 minuten karten! (minimale lengte karten 1.40m) Uiteraard is ook hier een patatje met een frikadel of kroket en het drankje naar keuze inbegrepen!

 

Karten en gamen maakt hongerig en dorstig! Geen probleem. In het gezellige café en restaurant (zeven dagen per week geopend!) met uitzicht op de kartbaan, scoort u snel een lekker hapje en drankje. Wanneer u ‘à la kart’ dineert, heeft u de keuze uit een groot aantal heerlijke gerechten voor de grote en kleine trek. Voor groepen vanaf 12 personen bieden wij de volgende verrassende arrangementen.

 

DINER ARRANGEMENTEN

Behalve karten kunt u bij Van Der Ende Racing Inn ook prima dineren. Voor groepen vanaf 12 personen kunnen wij u de volgende 2 diners aanbieden.

BBQ “Warming Up” (ma. t/m do. € 19,50 p.p. / vr. t/m zo. € 22,50 p.p.)
U en uw gasten genieten
onbeperkt van verschillende vleessoorten, het saladebuffet, rauwkost, stokbrood met kruidenboter, patat en diverse sauzen.

Kipfilet, Biefstuk, Spareribs, Hamburger, Saté, Patat, Saladebuffet, Rauwkost, Stokbrood met kruidenboter, Diverse sauzen

BBQ “Hot Wheels” (ma. t/m do. € 26,50 p.p. / vr. t/m zo. € 29,50 p.p.)
BBQ hot wheels begint met een heerlijke tomatensoep. Daarna kunt u
onbeperkt genieten van verschillende vleessoorten, het saladebuffet, rauwkost, stokbrood met kruidenboter, patat en diverse sauzen. Als nagerecht serveren wij een smakelijke coupe ijs.

Heerlijke tomatensoep, Kipfilet, Biefstuk, Spareribs, Hamburger, Saté, Patat, Saladebuffet, Rauwkost, Stokbrood met kruidenboter, Diverse sauzen, Cassata ijs

Satébuffet (€ 11,- p.p.)
Smul van onze heerlijke saté, die wij serveren met diverse salades, patat, stokbrood en diverse sauzen.

Vleesbuffet (€ 16,- p.p.)
Bij dit buffet serveren wij saté, spareribs, diverse salades, patat, stokbrood met kruidenboter en diverse sauzen.

Direct contact
Bel nu 0174 - 445 000 of stuur een e-mail.

Om te onthouden
Bij Van der Ende Racing Inn is het altijd karty time!

 

OPENINGSTIJDEN & AGENDA

Maandag t/m donderdag    16:00 - 23:00 uur
Vrijdag                               14:00 - 24:00 uur

Zaterdag                            12:00 - 24:00 uur

Zondag                              10:00 - 22:00 uur

Voor georganiseerde evenementen kunnen wij uiteraard onze openingstijden verruimen.

 

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u iets organiseren voor 12 personen? Of 850 personen? Een swingend feest of een zakelijke bijeenkomst? Onbeperkt eten en/of drinken?

Bel direct 0174 - 445 000, of stuur een mailen laat u door ons verrassen met een aantrekkelijk aanbod!

 

Met vriendelijke groet,

Team van der Ende Racing Inn
Nieuweweg 57K
2685AS Poeldijk
T: 0174-445000
F: 0174-445001

 

Open: Alle dagen geopend |Contactinformatie
Telefoon 0174-445000
Straat & nr.: Nieuweweg 57K
Stad: Poeldijk
Website: Website