Vind uw
Waar

Raderstoomboot De Majesteit

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje

ALL INCLUSIVE DINNERCRUISE!

De toegangsprijs is inclusief dinnercruise, uitgebreid dinerbuffet, alle dranken en entertainment!

Het Feest van De Majesteit

So dim the lights, hit the heights, this is it, the night of the nights... glitter, glamour and glorious, non-stop fun!

Een sprookje komt tot leven in de nieuwe dinnershow Het Feest van De Majesteit. Een heuse prins opent het Koninklijk Bal. Terwijl u geniet van een vorstelijk buffet gaat hij op zoek naar de prinses van zijn dromen. Violistes vol passie en power brengen populair klassieke melodieën in een hip jasje ten gehore. Dein mee op de wereldberoemde Weense Wals, laat u ontroeren door prachtige filmmuziek of dans op bekende wereldhits, vertolkt door de live band. Op betoverende wijze doet de prinses haar entree. Valt ze voor de charmes van de prins? En zullen ze nog lang en gelukkig leven? Of kan de prins de verleiding van de Femmes Fatales niet weerstaan? Het wordt een feest vol liefde en lust, pracht en praal. Dat alles in de warme ambiance van onze nostalgische raderboot. U zult genieten van de schitterende show, het prinsheerlijke eten en de geweldige sfeer. Uw avond krijgt een gouden randje!


Showboat Party

Maandelijks vindt aan boord van Raderstoomboot De Majesteit één van de populairste en drukst bezochte dinnerparty\\\'s op het water plaats. Al meer dan 60.000 gasten genoten inmiddels van deze onvergetelijke avonden in de Rotterdamse havens. Wat maakt deze historische Raderstoomboot die wordt aangedreven door een antieke stoommachine zo bijzonder? Het is vooral de unieke mix van enerzijds culinair genieten en ontspannen varen met anderzijds de opwinding van het enerverende entertainment programma. Een cast van meer dan twintig medewerkers staat garant voor een wervelende show. Jubilarissen worden op onvergetelijke wijze gehuldigd, terwijl de gasten aan mooi gedekte tafels genieten van alle culinaire heerlijkheden. De avond zit boordevol verrassende momenten, prachtige dansshows, schitterende kostuums, swingende muziek en hilarisch theater.


All inclusive cruise:

• een havencruise

• ontvangst met welkomstcocktail en heerlijke hapjes

• een koud en warm buffet met vis-, vlees- en vegetarische gerechten

• een dessert buffet

• entertainment programma

• alle dranken, inclusief koffie en thee


Prijs:

De prijs per persoon bedraagt € 89,50.

Voor grotere gezelschappen is het mogelijk een salon exclusief te reserveren. Uw eigen evenement op het water - Raderstoomboot De Majesteit is ook te reserveren voor uw eigen evenement op maat. Een seminar, congresdiner, themafeest of jubileum? Overdag of ´s avonds, uw gasten kunnen in overleg inschepen op elk gewenst tijdstip en gewenste plaats.Contactinformatie
Telefoon 010-4146744
Straat & nr.: Valkenstraat 62
Stad: Rotterdam
Website: Website