Vind uw
Waar

Geen daden maar woorden festival

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: evenement

Mooie verhalen aan de bar met John Buijsman, nieuw talent beluisteren in Kleedkamer 26, zomaar een boek krijgen van Arie Boomsma, het liefdesmedicijn van Hanna Bervoets, voordrachten, cocktails en veel meer! Op zaterdag 4 oktober presenteert Geen Daden Maar Woorden Festival Rotterdam weer een avond vol literatuur, muziek en dans. Mét afterparty!

Met één ticket bezoek je alle ruimtes van de Rotterdamse Schouwburg om zo je eigen festivalprogramma samen te stellen. Kom luisteren naar een voordracht van Herman Koch, Ilja Leonard Pfejffer en Esther Gerritsen, luister naar een prachtige set van Typoon en laat je verrassen door de special edition van Paginagroots met Derek Otte. Jordy Dijkshoorn (Simon van De Likt) staat op het GROOS Podium met Arthur Flink. Koop je boeken bij Van Gennep en doe gezellig mee met de Write Now! Wall of Fame Quiz. De complete line-up vind je op gdmw.nl.

Check de trailer en koop hier je tickets (€ 18,50 / 16,00). Volg Geen Daden Maar Woorden Festival op Facebook of Twitter mee: #gdmw.Contactinformatie
Telefoon
Straat & nr.:
Stad: Rotterdam
Website: Website
Start: 04/10/2014
Eind: //