Vind uw
Waar

Stadsgehoorzaal vlaardingen

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: theaters
vanaf: € 10,00

Al bijna 200 jaar verzorgt de Stadsgehoorzaal Vlaardingen voorstellingen voor jong en oud. Bekende artiesten op het gebied van toneel, muziek, cabaret en show geven acte de présence in Vlaardingen. Er is ook nooit een tekort aan spectaculaire evenementen in het theater. Komend theaterseizoen kunt u weer genieten van zo’n 150 spannende, humoristische, indrukwekkende en bijzondere voorstellingen. En ook voor de kleintjes is weer genoeg te beleven. Zo kunnen zij o.a. meelachen met Ernst en Bobbie, op avontuur met Mega Mindy en meedansen met het Zandkasteel. Een middag vol plezier dus!

De Stadsgehoorzaal heeft twee zalen waarin voorstellingen plaatsvinden, de Kleine Zaal (1817) en de Grote Zaal (1952). Beide zalen zijn door de karakteristieke elementen zeker de moeite waard. Authentieke ornamenten zorgen voor extra sfeer waardoor uw avond in de Stadsgehoorzaal erg bijzonder is.

Ook in het nieuwe theaterseizoen staan veel voorstellingen op het programma. Flink wat grote namen passeren de revue. Geniet o.a. van Brigitte Kaandorp, Simone Kleinsma, Liesbeth List, Trijntje Oosterhuis, Hans Liberg, Ruth Jacott en nog vele anderen.


Voor meer informatie over het programma en kaartverkoop kunt u terecht op de website van de stadsgehoorzaal

Veel theaterplezier!

De kassa van de Stadsgehoorzaal is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van
12.00 – 15.00 uur en een uur voorafgaand aan een voorstelling. De kassa is vanaf 8 juni tot en met 30 augustus gesloten. Reserveren voor seizoen 2010-2011 is telefonisch mogelijk vanaf 14 september.

Seizoen: september t/m juniContactinformatie
Telefoon (010) 434 05 00
Straat & nr.: Schiedamseweg 51
Stad: Vlaardingen
Website: Website