Vind uw
Waar

Palm party house

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
Gratis toegang

Palm Party House is al 30 jaar een begrip in de regio Drechtsteden. In ons sfeervolle en gezellige bedrijf (gelegen tussen Rotterdam en Dordrecht) staat altijd een enthousiaste en gemotiveerde crew klaar om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

Wij bieden voor jong en oud diverse leuke arrangementen. U kunt bij ons heerlijk eten, bowlen of gewoon wat drinken aan onze gezellige Bowlingbar of Bamboo-bar. Tevens kunnen wij uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, kinderfeest, vergadering etc. tot in de puntjes voor u verzorgen. Palm Party House is 7 dagen per week geopend..

Wij hebben iedere zaterdagavond live muziek. Op deze avonden verzorgt een live band van 20.30 tot 01.00 uur de muziek in ons café- en bowlinggedeelte. U kunt gezellig eten bij de band of in ons restaurant (afgescheiden van de live muziek en bowlingbanen). Ook als u geen arrangement of bowlingbaan gereserveerd heeft, kunt u natuurlijk gezellig wat komen drinken en van de muziek genieten (wij rekenen op zaterdag entreegeld) en lekker dansen op onze dansvloer (met een vloeroppervlakte van ca.50m2).
In de zomermaanden hebben wij op enkele zaterdagen geen live muziek, dan zal een DJ de muziek voor u verzorgen. Meer informatie hierover vindt u op onze website of u kunt telefonisch contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u, in overleg, bij ons een band laten spelen op feesten en partijen. (Op zaterdag nagenoeg niet mogelijk!)

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u ons altijd bellen of mailen, maar u bent uiteraard ook altijd van harte welkom in Palm Party House. Onder het genot van een kop koffie lichten wij u alles geheel vrijblijvend toe.

Seizoen: t/mContactinformatie
Telefoon 078-6192388
Straat & nr.: Langeweg 350
Stad: Zwijndrecht
Website: Website