Vind uw
Waar

Hotelaanbiedingen Noorwegen, boek hotels in Noorwegen

01

Narvik

Last minute

Skiën in Narvik.

Vandaag:

Vanaf

€ 74

BEKIJK
01
narvik
01

Tromsø

Last minute

Tromsø , het Parijs van het Noorden.

Vandaag:

Vanaf

€ 52

BEKIJK
01
tromso
01

Hammerfest

Last minute

Bekijk het Noorderlicht in Hammerfest.

Vandaag:

Vanaf

€ 68

BEKIJK
01
hammerfest
01

Kongsberg

Autovakantie

Het zilver van Kongsberg.

Vandaag:

Vanaf

€ 71

BEKIJK
01
kongsberg
01

Hamar

Autovakantie

Hamar, bekend van het schaatsen.

Vandaag:

Vanaf

€ 44

BEKIJK
01
hamar

Overnachtingen in Noorwegen

Overnachtingen in Noorwegen

Kristiansand

Populaire vakantiebestemming Kristiansand.

vanaf € 71

Lillehammer

Lillehammer, gaststad van de Olympische Winterspelen.

vanaf € 67

Narvik

Skiën in Narvik.

vanaf € 74

Stavanger

Bezoek het knusse Stavanger.

vanaf € 73

Trondheim

Bezoek het historische Trondheim.

vanaf € 46

Bodø

Bodø boven de poolcirkel.

vanaf € 79

Tromsø

Tromsø , het Parijs van het Noorden.

vanaf € 52
 • Over Noorwegen

  In dit langgerekte land kunt u van onze hotelaanbiedingen genieten en heerlijk overnachten in een van de vele hotels. Noorwegen staat bekend om de vele fjorden, berginhammen, baaien, eilanden, de vele bergen en duizenden kilometers kustlijn.

 • Cultuur

  Naast een vliegreis of met de trein kunt u Noorwegen ook per auto, bus of per boot bereiken maar wanneer u met de auto of bus reist zult u ook met een boot het water oversteken. Oslo is de hoofdstad van Noorwegen waar u kunt genieten van een prachtige omgeving, een levendig nachtleven, een leuke cultuur en veel musea. Na Oslo is Bergen de grootste stad van Noorwegen. Hier kunt u de vele leuke houten gebouwen bezichtigen maar ook genieten van de leuke atmosfeer en een bruisend nachtleven. Verder zijn leuke steden om te bezoeken of te overnachten in een hotel Trondheim, Drammen, Fredrikstad, Kristiansand en Stavanger.

 • Natuur centraal

  Naast deze steden heeft Noorwegen een prachtige en zeer unieke natuur te bieden. Als u in Noordkaap arriveert bent u op het noordelijkste punt van zowel Noorwegen als Europa. Op deze klif kunt u genieten van de prachtige middernachtzon. U kunt over de Atlanterhavsveien reiden wat tot een van de mooiste wegen ter wereld wordt beschouwd en wordt afgewisseld met nog mooiere bruggen. Verder is Jostedalsbreen de grootste gletsjer van Europa maar wordt door de klimaatverandering met de jaren steeds kleiner. In Jotunheimen ziet u de hoogste bergen van het land waar u kunt genieten van de ongerepte natuur. Ook kunt u na uw overnachting in uw hotel de Lofoten bezoeken. Op deze eilandengroep vindt u vooral veel vissers, maar ook activiteiten als boottochten en musea. Tot slot kunt u in Songefjorden van onze hotelaanbiedingen genieten. Hier vindt u vele gletsjers, bergen en leuke dorpen.

 • Vele hotels

  Doordat alcohol, tabak en de horeca hier relatief duur zijn is het aan te raden om vooral tabak vanuit Nederland mee te nemen. Daarnaast is Noorwegen iets duurder dan Nederland door de hoge levensstandaarden en de hoge taksen. Nog meer reden om naar onze hotelaanbiedingen te kijken om uw perfecte hotel te vinden!