Vind uw
Waar

Hotelaanbiedingen Portugal, boek hotels in Portugal

01

Faro

Last minute

Faro in de Algarve.

Vandaag:

Vanaf

€ 68

BEKIJK
01
faro
01

Vila Nova De Gaia

Last minute

De port van Vila Nova de Gaia.

Vandaag:

Vanaf

€ 67

BEKIJK
01
vila-nova-de-gaia
01

Guimarães

Last minute

Culturele hoofdstad Guimarães.

Vandaag:

Vanaf

€ 52

BEKIJK
01
guimaraes
01

Funchal

Last minute

Funchal op Madeira.

Vandaag:

Vanaf

€ 45

BEKIJK
01
funchal
01

Porto

Last minute

UNESCO-werelderfgoed Porto.

Vandaag:

Vanaf

€ 44

BEKIJK
01
porto

Overnachtingen in Portugal

Overnachtingen in Portugal

 • Over Portugal

  Portugal ligt in het zuidwesten van Europa en grenst alleen aan het buurland Spanje. Na de introductie van de democratie in 1974 en de toetreding tot de Europese Unie in 1986 hebben er voor gezorgd dat het land al lang niet meer zo arm is als het ooit was. Het land heeft niet alleen een goede prijs/kwaliteitsverhouding maar ook een erg divers landschap. Zo ziet u in het noorden mooie groene bergen waar veel wijngaarden en allerlei boomsoorten te vinden zijn. In het midden van Portugal vindt u veel rotsachtige bergen met prachtige watervallen en hellingen en tot slot kunt u het zuiden bezoeken waar u een woestijnachtig landschap kunt bewonderen en kunt liggen op een van de vele stranden.

 • Ontdek Lissabon

  Wanneer u met een van onze hotelaanbiedingen in een hotel in Portugal overnacht zult u zeker een van de grote steden moeten bezichtigen. Lissabon is de hoofdstad van Portugal en is ook een van de oudste steden in Europa. De stad zelf telt ongeveer een half miljoen inwoners maar het gebied Groot-Lissabon is een stuk groter en telt bijna 3 miljoen inwoners. Naast het zeer aangename klimaat staat Lissabon ook bekend om de leuke sfeer die de stad heeft en de interessante historie.

 • Porto

  Na Lissabon is Porto de grootste stad van Portugal met ongeveer de helft van het aantal inwoners van Lissabon. Deze havenstad is ondanks het ietwat vervallen uiterlijk een ontzettend mooie stad om te bezoeken. Het heeft mooie grote pleinen met daar omheen mooie gebouwen en de prijzen zijn er erg laag. Zo kunt u dus heerlijk genieten wanneer u in een hotel overnacht in een van de vele hotels.

 • Vele hotels

  Naast deze steden kunt u natuurlijk ook vanuit uw hotel een bezoekje brengen aan plaatsen als Viana do Castello, Braga, Guimarães, Évora en vele anderen. De charme van Portugal zit ‘m in de oude en ietwat vervallen monumenten, wat het juist zo interessant maakt. Kijk dus snel bij onze hotelaanbiedingen en boek snel een hotel!